TAGTOBORZÓ

Kedves Kolléga!


A 2010-ben alapított Magyar Reproduktív Immunológiai Társaság célkitűzése a reproduktív folyamatok immunológiai aspektusaival foglalkozó hazai kutatócsoportok és a klinikus szakemberek összefogása. Ennek révén elõsegítheti a nemzetközileg is versenyképes kutatási projektekben való részvételt, és hozzájárulhat a korszerű, magas színvonalú betegellátás megvalósulásához.

A Társaság tudományos és oktatási céljainak elérése érdekében éves rendszerességgel kongresszust szervez, melynek során a szakma nemzetközileg is elismert szakemberei összefoglalják a reproduktív immunológia legfrissebb kutatási és klinikai eredményeit, miközben lehetõséget nyújtanak a hazai munkacsoportok eredményeinek bemutatására is.

A Társaság tagjai kutató és klinikai immunológusok, reumatológusok, szülészek, szakorvosok, akik kutatásokat folytatnak többek között a biológiai terápia mellett vállalt terhességek, különféle autoimmun betegségek és a terhesség kapcsolatát illetõen, továbbá gondozzák, kezelik ezeket a betegeket. Éppen ezért fontos a legújabb eredmények átadása, illetve a továbbképzés.

Amennyiben érdekli a Társaság munkája, kérjük, hogy az innen letölthető belépési nyilatkozat kitöltésével és elküldésével lépjen be az Egyesületbe! Visszaküldési cím: titkarsag@mrit.org.hu.

Tartson velünk a rendezvényeinken, ossza meg tapasztalatait, kutatásait.

Szeretettel várjuk Önt is a következõ rendezvényünkön.

Tisztelettel a MRIT Elnöksége nevében:

Prof. Dr. Szekeres-Barthó Júlia

elnök

Prof. Dr. Kiss Emese Virág

fõtitkár